Man - Fre:    16:30 til 21:00

Lørdag:         09:30 til 14:30

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2017  made by Facefirst.

www.facefirst.no

Til alle dere som venter: velkommen til vår nye blogg!

October 14, 2016

 

 

Endelig er vi igang! Vi håper bloggen vil være til glede og inspirasjon for dere som venter. 

 

Å jobbe som jordmor er stort! Vi møter kvinner og menn/partnere -ja familier, i en svært spesiell livssituasjon. Alle er forskjellige og har ulik bakgrunn, er i ulike situasjoner i livet og har ulike interesser, styrker, utfordringer, ønsker og behov. Det som er felles for alle er at alle venter barn. (Du som leser dette er nok mest sannsynlig akkurat nå i denne situasjonen, og kanskje kjennes det ganske uvirkelig?). Vi som jordmødre møter dere i svangerskapet, i fødsel på fødestuen, eller i barseltiden. Det å få dele den største opplevelsen mange har i livet -å bli foreldre, og å få hjelpe et menneske til verden er fantastisk hver gang! Det er fint å møte kvinner i alle de ulike fasene av et svangerskap og i tiden etterpå, å hjelpe den enkelte der de ER er så fint, men dette øyeblikket når et nytt menneske kommer til verden er virkelig utrolig stort!

 

Ikke sjelden møter vi noen på fødestuen som har deltatt på kurs og det er ekstra hyggelig! Vårt inntrykk er at kurset er til god hjelp: både når det gjelder å slappe litt mer av i ventetiden og kanskje til og med glede seg til fødselen, til at det er en hjelp når en virkelig er igang og har ankommet fødeavdelingen. Det er så mye nytt som skjer med kroppen og da er det godt å ha vært innom på fødeavdelingen før og ha fått litt kunnskap og råd så ikke ALT er fullstendig fremmed. 

 

Vi har til nå evaluert våre fødselsforberedende kurs skriftlig etter kursene. Nå har du også anledning til å dele dine tanker om kurset på nettsiden. Vi er klar for ros og ris slik at vi kan bli enda bedre.

 

På bloggen vil vi komme med informasjon som vi håper er nyttig for dere som venter, og ellers dele tanker og erfaringer fra vår jordmorhverdag som også kan være interessant for dere. Så følg med, følg med :)

 

Ønsker alle en strålende fin høstdag og en god helg

hilsen jordmødrene 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

December 10, 2016

November 11, 2016

November 8, 2016

November 4, 2016

October 28, 2016

October 24, 2016

Please reload